Pensiunea Voinesita

Intr-un decor de vis, intr-un mic colt de rai autentic romanesc, Pensiunea Voinesita isi deschide primitor portile.
Aflata la vedere, pe malul drept al raului Voinesita, la poalele muntelui Lotru, inconjurata de paduri dese de brad, molid si fag, mica noastra pensiune completeaza mirificul peisaj al naturii prin eleganta si aspectul rustic.
Reprezinta locul perfect pentru relaxare si pentru a scapa de stresul si grijile stilului modern de viata ale mediului urban. Climatul tonic, bogat in radiatii ultraviolete si cu ionizarea accentuata a atmosferei, aerul puternic ozonat (grad poluare zero), cat si parfumul natural de brad sunt doar citeva din darurile naturale pe care aceasta zona le ofera cu generozitate oaspetilor nostri.
Pensiunea Voinesita reprezinta cu adevarat excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare dar si al dotarilor la standarde europene, care au ca scop confortul si satisfactia tuturor oaspetilor, toate acestea la preturi fara concurenta pe piata de profil din Romania.
Va invitam alaturi de noi pentru a petrece o vacanta de neuitat la Pensiunea Voinesita. De la noi, toti cei care ne-au facut placerea de a ne fi musafiri, pleaca multumiti.

Vila Silvia
Casa Vox Montis

Preturi camere

Camera dubla:80ron/noapte

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code