Pensiunea Ioana

Este locul ideal unde te poti relaxa in mijlocul naturii, bucurandu-te de linistea muntelui, departe de zbuciumul oraselor, savurand mancarea si bautura tipic olteneasca, intr-o zona pitoreasca si linistita, cu un peisaj care iti taie rasuflarea de la primul contact cu zona.Este situată pe Valea Topologului, într-un splendid peisaj al dealurilor subcarpatice meridionale, la aproximativ 35 de kilometri de Piteşti si 20 de kilometri de Ramnicu Valcea, pe langa celebrul Dealu Negru, în comuna Nicolae Balcescu, sat ROTĂRĂŞTI, judetul Vâlcea,

In orice anotimp al anului, pe langa preparatele culinare din bucataria romaneasca traditionala, pensiunea se mai lauda cu: renumita ţuică de Piteşti, vinul de frăgută, branzeturile traditionale casei, plimbările cu bicicleta, cu căruţa sau renumita sanie cu zugalai (în sezonul de iarnă) si nu in ultimul rand, plimbarile prietenoase in aer liber cu vizitarea Muzeul Memorial Nicolae Balcescu din raza pensiunii si de ce nu, practicarea de excursii în staţiunile balneoclimaterice din judeţul Vâlcea.

Casa este construită în stil neomontan, cu parter, etaj şi mansarda, oferind cazare în camere cu două locuri (paturi matrimoniale sau simple) ce au ca dotari: baie proprie, Tv-Cablu, încalzire prin centrală termică, Internet wireless, …totul spre a-ti asigura confortul, discretia si accesul la tehnologia moderna imbinata cu agrementul agro-turistic.

Oferta de cazare disponibila in acest sezon include si Micul dejun.
Concomitent, putem presta la cererea dvs. si servicii “all inclusive” respectiv de pensiune completa – sau chiar cu mancare si bautura la discretie.

Toate acestea, sunt numai câteva motive pentru care ne-ar face placere să ne călcaţi pragul. De restul o sa va convingeti si singuri la fata locului !

Pensiunea Mara
Pensiunea Denisa

Preturi camere

Camera single: 79ron/camera/noapte
Camera dubla matrimoniala:99ron/camera/noapte
Camera family: 119ron/camera/noapte

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code