Pensiunea Elisabeta

O Pensiune de tip boutique care ofera cazare in Valcea in camere bine echipate si servicii excelente facând parte din topul pensiunilor din Valcea. De asemenea se ofera micul dejun la cerere la pretul de 14 lei. Aceasta pensiune a fost construita in 2009 si renovata in 2012. Camerele sunt dotate cu TV, acces gratuit la WI-FI, aparat de cafea si ceai. Decorul contribuie la crearea ambiantei de lux a acestei pensiuni. La numai 20 minute de mers pe jos pâna in centrul orasului si câteva minute cu masina.

La doar câteva sute de metri se afla un mare hipermarket: “Interex”. Pensiunea este situata pe strada principala care traverseaza orasul Rm. Valcea de la nord la sud. Pensiunea beneficiaza de parcare propie si o sala de conferinte cu o capacitate de 30 locuri.

Pentru un weekend, pentru o oprire, sau pentru destinatia dumneavoastra de vacanta Pensiunea Boutique Elisabeta va ofera cazare in Valcea in cele mai bune conditii si reprezinta alegerea potrivita ce nu va pune intr-o situatie economica delicata. E destinatia perfecta pentru oamenii de afaceri dar si foarte potrivita pentru turismul individual si organizat.

Pensiunea boutique Elisabeta Rm. Valcea oferă 15 de camere – 6 duble, 4 camere cu pat de mijloc; 3 camere cu un pat si 2 camere cu 3 paturi; recent renovate, dotate corespunzator clasificării oferite de 3 stele, pentru a oferi un sejur cât mai plăcut. Toate camerele sunt dotate cu TV satelit, internet WiFi, fierbător de ceai È™i cafea, mini-bar È™i baie proprie cu uscător de păr.

Pensiunea Boutique Elisabeta ofera tarife diferentiate in urmatoarele situatii:
    1.ocuparea intreaga a pensiunii;
2.Pentru grupuri mai mari de 10 persoane;
3.Pentru o sedere prelungita mai mult de 7 zile;

Pensiunea Valentina
Pensiunea Favorit

Preturi camere

Camera single: 90 ron/noapte
Camera dubla: 100ron/noapte
Camera tripla: 120ron/noapte
Camera matrimoniala: 140ron/noapte

Galerie Foto

Pensiunea Elisabeta exterior Pensiunea Elisabeta camerA 3 Pensiunea Elisabeta camera 2 Pensiunea Elisabeta camera 1

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code