Pensiunea Km 0

Prin stilul architectonic elegant, prin designul interior care imbina traditionalul cu modernul, prin dotarile si serviciile puse la dispozitia dumneavoastra si prin amplasamentul in centrul statiunii, ‘Pensiunea KM. 0 – Ocnele Mari” este locul ideal pentru relaxare alaturi de familie si prieteni.

Ne face placere sa va punem la dispozitie cele 3 camere duble cu baie proprie, frigider, televizor, precum si bucataria si terasa exterioara. Atat in anotimpul calduros cat si in celelalte anotimpuri va veti bucura de un ambient placut, asigurat prin finisaje si dotari de cea mai buna calitate, ce imbina traditionalul cu modernul.

Camerele dispun de frigider si televizor, iar incalzirea se realizeaza prin intermediul unei centrale termice.
Terasa este dotata cu gratar si loc de luat masa.

Pensiunea este situata in centrul orasului Ocnele Mari, ceea ce permite acces facil la strandul principal si la zona comerciala, dar si la celelalte atractii ale statiunii:

• salina Ocnele Mari (aprox. 400 m)
• strandul si restaurantul Casa Levant (aprox. 50 m)
• ruinele Cetatii Buridava (aprox. 100 m)
• lacurile rezultate in urma scufundarii saline Ocnita (400 m)

In Ocnele Mari va veti bucura de un sejur relaxant oferit de peisajul premontan deosebit, profitand in acelasi timp de beneficiile terapiilor pe baza de sare (bai in apa sarata, tratament cu aerosoli saline).

Pensiunea Sasilor
Casa Claus

Preturi camere

Nu exista preturi definite.

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code