Pensiunea Moara Viselor

Timpul pare sa fi stat pe loc. Paraul care curge chiar pe langa buza casei te trage la somn, iar daca ciulesti putin urechile parca si auzi ropotul copitelor de cai. Tocmai de sus, din inima muntelui, vin povestile cu flacai, vrajitoare si Cosanzene. Dar cate si mai cate nu se intampla in codrii aramii. Cu siguranta, sutele de oi, multe au mai vazut ele si prin cate peripetii sa mai fi trecut, cand la poarta stanii s-au trezit, cu musafirul nepoftit, ursul.

Toate acestea par a fi mai blande de sub pilotele calduroase in care te ghemuiesti dupa pofta inimii. Aici totul este posibil. In cele 7 camere ale pensiunii sunt bineveniti atat turistii cat si preferatele lor, animalutele de casa. “Departe” de lume, asa cum ar spune un veritabil orasean, Moara Viselor va ajuta sa aflati ce se mai intampla prin “targ”. Zvonuri si noutati – toate acestea chiar din propria camera. Iar pentru cei carora universul creat nu le este suficient, Moara Viselor le ofera si un spatiu virtual: internetul. Calestile (automobilele) au si ele locul lor, bine pazit.

Pensiunea Vasilescu

Preturi camere

Camera dubla matrimoniala: 100 ron/camera/noapte

Galerie Foto

pensiunea moara viselor restaurant pensiunea moara viselor camera pensiunea moara viselor camera 2 pensiunea moara viselor camera 1 pensiunea moara viselor bucatarie pensiunea moara viselor bar

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code