Hotel Alex

Reclasificat din Pensiunea Alex în Hotel *** Alex situat pe DN67, Ramnicu Valcea-Targu Jiu , in orasul Horezu, denumit ,,capitala ceramicii romanesti”, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, sarbatorile, concediul sau sfarsitul de saptamana . Orasul Horezu este cunoscut ca centru etnografic si ca un vechi centru de ceramica populara. Olaritul continua sa reprezinte emblema locului. De asemenea trebuie remarcata pozitia privilegiata din nordul Olteniei unde exista cea mai mare concentrare de manastiri din tara, majoritatea din ele aflandu-se in aproprierea Horezului. Aceste valori culturale aflate intr-o zona cu flora si fauna bogata, cu peisaje deosebite, atrag turistii pe acest taram binecuvantat cu un mare potential turistic unde va asteptam si pe dumneavoastra sa le descoperiti.

Intr-o ambianta placuta si relaxanta va asteapta confortul si ospitalitatea unui hotel de 3 stele proaspat clasificat ca hotel( cunoscut ca Pensiunea Alex ) ,cu o capacitate de 50 locuri de cazare dotate modern , in camere cu doua locuri si restaurantul cu capacitate totala de 70 locuri si 150 locuri pe terasă .
Pentru organizarea diverselor evenimente spatiul restaurantului poate fi amenajat dupa cerintele dvs. Restaurantul are atat spatiu pentru fumatori cat si pentru nefumatori, raspunzand tuturor cerintelor legale si standardelor de calitate actuale.

Implementarea unui sistem de Management al Calitatii ,certificat de Moody International dovedeste nivelul de calitate conform cu standardul ISO 9001 :2008.

Vă recomandam trasee cu vizitarea monumentelor si lacaselor de cult cu caracter istoric si turistic cum ar fi: Manastirile Hurezi, Arnota, Bistrita, Dintr-un lemn, Polovragi, schitul Papusa, pesterile: Muierilor, Polovragi, Liliecilor s.a., cheile Oltetului, Bistritei ,s.a.
In ceea ce priveste preparatele pe care vi le punem la dispozitie, bucatarii nostri se straduiesc sa fie pe placul dumneavoastra, oferindu-vă preparate traditionale si internationale de calitate .

Restaurantul ALEX Horezu este un local deosebit, in care muzica si buna dispozitie, domnesc in voie. Ospitalitatea personalului dar si amenajarea rustica a interiorului restaurantului si a terasei va deconecteaza complet de la grijile cotidiene, rasfatandu-va placerile si gusturile Daca doriti sa va relaxati si sa va simtiti bine, alegeti Hotel-Restaurant Alex, un loc unde confortul, ospitalitatea si civilizatia se imbina armonios cu natura oferindu-va toate atuurile unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul rand ospitalitatea oamenilor din zona.
Organizăm cele mai reușite petreceri, nunti, botezuri, banchete, mese festive, party-uri pentru companii.

Motto-ul nostru este sa veniti ca turisti si sa plecati ca prieteni!

Pensiunea Filoxenia
Pensiunea Siva din Horezu

Preturi camere

Suita 4 locuri – 180 RON/noapte
Camera 3 locuri- 130 RON/noapte
Camera dubla – 100 RON/noapte

Galerie Foto

 

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code