Cabana La Cristina

Ideea pentru aceasta cabana a venit de la fiul meu Cristian. Mergand deseori la munte am observat ca se simte bine in natura, fiind in elementul lui.
Proiectul l-am inceput  in 2009, initial fiind vorba de o casa de vacanta a familiei, unde sa ne putem petrece timpul liber in natura, departe de grijile de zi cu zi: o oaza de liniste, unde fiul meu si sotia mea sa simtim ca traim.
In acel an, mergand in drumetii la munte cu familia, am urcat si la Varful lui Roman, gasind in salbaticie un colt de rai atat de aproape de Ramnicu Valcea, in inima judetului Valcea.
Vazand acel loc,  si pe Cristian bucurandu-se de acel loc,  am inceput sa discutam despre constructia unei case de vacante.
In 2010, ne-am propus  sa impartim aceasta bucurie si cu ceilalti oameni care doresc sa fie in mijlocul naturii.
Asa a luat fiinta Cabana “La Cristian”, un loc special la numai 60 km de municipiul Rm. Valcea. Amplasat in Muntii Capatanii, la cota 1600, un loc cu peisaj de poveste, asemuit cu frumusetile muntilor Austriei sau Elvetiei, un loc plin de verdeata si liniste, unde toti iubitorii de munte si aer curat sa fie relaxati si rasfatati.
In cadrul cabanei, se pot organiza seri de sah, table, remi, carti, fotbal, tenis, focuri de tabara, precum si numeroase alte activitati.

Pensiunea La Trovanti
Pensiunea Dana

Preturi camere

1 octombrie – 31 mai
Camera dubla: luni – joi 65 RON pe noapte / Weekend 85 RON pe noapte

01 iunie – 30 septembrie
Camera dubla: luni – joi 85 RON pe noapte / Weekend 100 RON pe noapte

1 octombrie – 31 mai
Apartament: Luni – Vineri 85 RON pe noapte / Weekend 115 RON pe noapte

01 iunie – 30 septembrie
Apartament: Luni – Joi 100 RON pe noapte / Weekend 120 RON pe noapte

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code