Pensiunea Nicoleta

Situata la numai 38 km de Rm. Valcea si 7 km de Horezu este o localitate a Olteniei de Nord Plină de obiective cultural turistice. Lăsând drumul național si intrând pe drumul județean 67 , dupa numai 4 km in linie dreapta se poate poposi la pensiunea Nicoleta.

Pensiunea va pune la dispoziție 10 camere duble , oferind maximul de confort si relaxare conform Certificatului de Clasificare la categoria 3 stele. Toate camerele sunt generoase ca spațiu primitoare,dispunând de baie proprie ,televizor si terasa .

Oaspetii noștri au la dispoziție un living amenajat in stil rustic, o sala de mese cu o capacitate de 28 de persoane si o terasa acoperită care permite organizarea diferitelor activități in scop educativ (conferințe ,seminarii, traininguri etc.)

Totodata va invitam sa descoperiți Parcul Național Buila-Vanturarita , cel mai mic parc din România. Aici încă se mai găsesc păduri întinse cu fagi semeti si poeni cu flori rare si o rețea de trasee turistice marcate cu indicatoare si panouri informative.

Pensiunea Ralu & Ello

Preturi camere

Camera dubla: 120 ron

 

Camera matrimoniala: 140 ron

 

Camera tripla: 150 ron

 

Camera de familie: 170 ron

 

Camera dubla in regim single: 100 ron

 

Camera dubla cu baie pe ho:l  100 ron

 

Camera pentru persoane cu dizabilități: 120 ron

 

Camera cvatrupla (6 locuri) cu baie pe hol: 300 ron

 

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code