Pensiunea Maria

Situată în centrul orașului, la 50 de metri de Primărie și de o piață, Pensiunea Maria oferă camere spațioase, cu WiFi gratuit, facilități de grătar în aer liber și un restaurant. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare publică gratuită.

Camerele au mobilier modern, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, telefon cu linie internațională și baie cu duș și articole de toaletă gratuite. Camerele de la mansardă au aer condiționat.

Oaspeții pot lua masa la restaurantul pensiunii sau la un alt restaurant, situat la 150 de metri de Pensiunea Maria, iar băuturi sunt servite la barul proprietăţii. La 50 de metri există un magazin alimentar, iar oaspeții au la dispoziție o bucătărie comună bine dotată, cu frigider, plită, cuptor, friteuză, mașină de spălat vase, fierbătoare electrice, robot de bucătărie și veselă.

Oaspeții se pot relaxa în lounge-ul comun, pot înota în piscina termală publică în aer liber, situată la 500 de metri de pensiune, sau pot vizita atracțiile din împrejurimi, cum ar fi mănăstirile Cozia, Turnu și Stănișoara, aflate la 4 km, 7 km şi respectiv 11 km. Castrul roman Arutela este la 2 km, iar Cascada Lotrișor și Parcul Național Cozia sunt ambele la 11 km.

Pensiunea Sidonia
Vila Crinilor

Preturi camere

Camera dubla:90ron/noapte

Apartament:140ron/noapte

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code