Casa Kartier

Casa Kartier este o unitate noua, moderna, deschisa in anul 2010, ecologica construita in totalitate din lemn.
Casa Kartier este situata in statiunea Caciulata din judetul Valcea la doar 100 metri de Manastirea Cozia si la 30 de metri de piscina cu apa termala de la Casa Romaneasca.
Dispune de 3 camere duble, 3 camere triple, 2 apartamente cu dormitor si sufragerie.
Camerele sunt modern mobilate, dotate cu grup sanitar propriu, balcon, , internet wireless, tv color cu peste 40 canale, sistem de atentionare incendiu, incalzire centrala.
De asemenea, dispune de un restaurant cu o capacitate de 35 de locuri unde se pot organiza mese festive si petreceri private.
Casa Kartier ofera parcare, restaurant, bar, terasa acoperita, loc de joaca pentru copii, balansoar.
Fie ca iti doresti sa te raplatesti la finalul unei saptamani extenuante sau sa te rasfeti printr-o baie calda de aburi si sa te eliberezi de tot stresul care te acapareaza, baia turceasca si sauna sunt locul ideal pentru tine. Pe langa acestea va mai punem la dispozitie si sala fitness si solar. .
Beneficiile saunei: – Sauna dilateaza porii, curatandu-i in profunzime. ; relaxarea fizica si mentala este un beneficiu. Caldura are rolul de a relaxa muschii si, prin urmare, sauna este deosebit de recomandata dupa un antrenament fitness intensiv.
Beneficiile baii turcesti ( saunei cu aburi): – Are un efect de cãlire a organismului contra rãcelii, sau de ameliorare a unor tulburãri neurovegetative; baile de aburi pot fi benefice pentur tratarea astmului bronhic, durerilor reumatice, tusei cu expectoratii, insomniilor, circulatiei sangvine dezechilibrate, tensiunii musculare, sensibilitatii generale a pielii, va curatã i tonifica pielea, confera fermitate pielii, si ajuta in lupta cu celulita, va pot ajuta sa slabiti; daca stati intr-o sauna, puteti arde pana la 300 de calorii
Beneficiile apei termale din Calimanesti Caciulata: – tratarea unor afeciuni ale aparatului digestiv, renale i ale cãilor urinare, hepatobiliare, reumatism degenerativ, inflamatoriu i subarticular, metabolice i de nutriie (inclusiv obezitatea), neurologice i ginecologice, orl dermatologice, endocrine, profesionale.
Casa Kartier apartine Fundatiei Europene de Mediu; banii obtinuti sunt folositi in programe de ecologizare si protectia mediului, tabere scolare pentru copii cu deficiente si actiuni umanitare.

Pensiunea Ioana

Preturi camere

Camera dubla matrimoniala: 100ron/noapte
Camera tripla: 120ron/noapte
Apartament: 150ron/noapte

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code