VILA LALA

Vila Lala Brezoi se bucura de o pozitionare de exceptie, situata pe Valea Lotrului chiar intre muntii Lotrului, retrasa de vatra satului Vasilatu, pe drumul forestier ce odinioara lega valea Vasilatu de vatra Sibiului, intr-o zona pitoreasca, linistita si totusi foarte aproape de atractiile statiunilor tiuristice Voineasa sau Caciulata, cu o panorama de 360 grade spre masivii muntosi ai Carpatilor Meridionali, la o altitudine medie de 400 m si la o distanta de 200 km de Bucuresti.

Chiar in inima naturii, la 2 km in amonte pe raul Vasilatu, departe de casele localnicilor, Villa Lala este pozitionata intr-un mic coltisor de Rai iar tati, mami si buni Visca au aranjat-o cu grija ca eu si toti care ne viziteaza sa ne bucuram de intraga magie a naturii.
Departe de aglomeratie si trafic ca sa ne putem juca in voie, in mijlocul naturii, inconjurata doar de verdeata, aici unde aerul curat iti face pofta de mancare si te ajuta sa dormi linistit, unde susurul paraului si ciripitul pasarelelor te trezesc dimineata iar cantecelul greierasilor si lumina licuricilor te ajuta sa gasesti drumul spre patut in fiecare seara.

Vila Lala va pune la dispozitie 4 camere mari cu pat dublu matrimonial si grup sanitar propriu, o bucatarie complet echipata, o sala de mese pentru 10 persoane, doua terase exterioare placate cu piatra de rau, un loc de joaca pentru copii si multe alte beneficii chiar in inima naturii.
Bucataria este complet utilata in scopul autogospodaririi, cu vesela, tacamuri si toata gama accesoriilor de bucatarie, un aragaz, un cuptor cu microunde, o masina de spalat rufe, o combina frigorifica si un frigider.

In acest moment numarul maxim de cazare este de 8 locuri adulti + copii.
Dotari: Lala Villa Brezoi detine un loc de joaca pentru copii cu varsta intre 3 ani si 10 ani, doua terase placate cu piatra in aer liber, un gratar din piatra, un balansoar tip hamac pentru 2 persoane si posibilitate pentru parcare auto.

Vila Dendy
Pensiunea Vultureasa

Preturi camere

Sambata РSambata  ( 7 nopti ) integral  ( 8 adulti + copii ) -1400 ron
Sambata – Duminica ( 8 nopti ) integral ( 8 adulti + copii )- 1600 ron

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code