Pensiunea Valu

Esti genul mai rustic si ai pleca in vacanta, dar nu stii ce sa alegi? Unde poate fi un loc mai frumos pentru a te relaxa si a te destinde daca nu la munte, la o pensiune in Com Barbatesti, o comuna frumosa si atractiva in orice perioada a anului?

Pentru a avea parte de un sejur cat se poate de placut in inima muntilor, aproape de atractiile turistice, de magazine, restaurante, cafenele si terase, Pensiunea Valu iti ofera cazare , intr-o zona inconjurata de incarcatura istorica si de un aer curat de munte.

Nu ai timp de relaxare si destindere, insa ai intalnire cu oameni importanti care iti pot decide viitorul in afaceri si ai nevoie de un loc impresionant unde sa puteti discuta intr-un ambient placut cele mai importante probleme legate de business, iti stam la dispozitie la Pensiunea Valu, mereu alaturi de tine.

Ce iti poate oferi o pensiune in com Barbatesti, jud Valcea?

Raspunsul este, tot ceea ce ai nevoie: un personal prietenos, multilingv, bine pregatit, gata sa te ajute oricand, tot timpul la dispozitia ta pentru a te informa cu privire la serviciile oferite in cadrul Pensiunii Valu .

Cand te gandesti la un loc de cazare in Valcea, te gandesti la o atmosfera agreabila si relaxanta, indiferent care este evenimentul care te face sa ne treci pragul si sa devii oaspetele nostru.

Cazare la Pensiunea Valu Barbatesti gasesti 24 ore din 24, unde suntem bucurosi de oaspeti, fie ca esti doar in trecere pe la noi, fie ca doresti sa petreci o vacanta, sau sa organizezi un eveniment de neuitat pentru toti invitatii tai.

Pentru a te convinge de calitatea serviciilor noastre te asteptam la Pensiunea Valu, pentru a redescoperi istoria ce salasluieste pe aceste meleaguri si pentru a te bucura de aerul reconfortant al muntilor si de serviciile noastre impecabile.

Preturi camere

Camera dubla: 60ron/camera/noapte

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code