Vila Feny

Vila Feny este situata in centrul statiunii balneo – climaterice Baile Olanesti, in judetul Valcea, este structurata pe 3 nivele si va ofera cazare in 10 camere cu bai proprii, balcon, TV, minibar si apa calda non stop!

Parter: receptie, bucatarie complet utilata, sala de mese
Etaj 1: 5 camere cu vederi diferite: spre oras, padure sau parcare.
Etaj 2: 5 camere cu vederi diferite: spre oras, padure sau parcare.

Băile Olăneşti se află la o altitudine de 450 m. Oraşul este situat la 20 km, la nord de Râmnicu Vâlcea, într-o vale înconjurată de pădure. Aici, specificul geografic este cunoscut pentru abundenţa vegetaţiei. De fapt, în ciuda asezării geografice şi a reliefului său, oraşul posedă o climă moderată tot timpul anului, iarnă blândă şi vară răcoroasă. Principalele cursuri de apă sunt: Olăneşti, cu afluenţii săi Cheia şi Tisa.

Localitatea posedă un stabiliment de băi moderne, prin exploatarea a 30 de ape minerale, ca: ape clorosodice, ioduroase, clorosodice-feruginoase, sulfuri alcaline, renumite pentru efectele lor terapeutice în tratamentul bolilor de rinichi, stomac, în afecţiunile vezici biliare şi diabet etc.
Băile Olăneşti este o staţiune unică în lume, apele minerale având rezultate spectaculoase în tratamentul alergiilor produse de consumul excesiv de medicamente sau alimente alterate.

Vila Ally
Vila Nicoleta

Preturi camere

Camera dubla:100ron/nopate(luni-joi)

CameraDubla:120ron/noapte(weekend)

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code