Pensiunea Mircea

Pensiunea Mircea este situata la 150m (5 minute mers pe jos) de centrul statiunii Baile Olanesti in vecinatatea Bisericii din lemn (Biserica Sf.Pantelimon )si vis-a-vis de Hotel Suprem. Pensiunea este clasificata cu 3 stele.
Camerele au tot mobilierul nou iar spatiul pensiunii este unul generos si elegant. In fiecare camera exista grup sanitar iar patul este matrimonial(pentru doua persoane), iar in camera tripla(pentru trei persoane)pat matrimonial + pat pentru o persoana. Pensiunea are centrala termica proprie, astfel ca apa calda este asigurata permanent. Internetul este gratuit prin reteaua wireless. Restaurantul pensiunii fiind nefinisat, clientii nostri pot servi masa la unul din restaurantele sau terasele din apropiere( Suprem, Stogu, Central sau pe Aleea Izvoarelor ,restaurantul cu autoservire Cascada).
Intrarea principala este pe strada Paringului,iar intrarea secundara este pe strada Forestier(drumul spre Comanca)care pentru iubitorii de natura,drumetii si gratare in aer liber se poate ajunge in maxim 10 minute mers cu masina sau cu bicicleta.Pe acelasi drum se poate ajunge si la izvoarele minerale sau la plaja de pe malul raului Olanesti(vara),varianta drum forestier,10 minute de mers pe picioare.
Structura pensiunii esre urmatoarea:
-parter: 1 camera dubla
1 camera tripla
-etaj1= 4 camere duble
-etaj 2:6 camere duble(2 camere cu balcon)
1 camera tripla
Pensiunea dispune de parcare pentru 4 masini(se poate parca in curtea pensiunii si un microbuz de 16 locuri),accesul cu masina pana la pensiune este bun deoarece strada este reabilitata. Turistii nostri au acces la bucatarie, care este mobilata si utilata cu strictul necesar si la gratarul de pe terasa spatioasa din spatele pensiunii. Pensiunea noastra este ideala pentru cupluri si familii care doresc sa sa se bucure de liniste si intimitate departe de stresul cotidian, dar si pentru grupuri restranse care doresc sa faca o aniversare intr-un cadru intim.In calitate de gazde, va asteptam cu drag, sa petreceti un sejur sau sa popositi chiar si o noapte in frumoasa statiune Baile Olanesti la pensiunea Mircea.

Pensiunea Belvedere
Casa Nicoli

Preturi camere

Camera dubla: 50ron/noapte
Camera tripla: 60ron/noapte

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code