Vila Iris

Este o constructie noua ce imbina modernul cu rusticul pentru a crea o ambianta ideala petrecerii timpului liber. Dotarile sunt de foarte buna calitate iar finisajele sunt realizate cu materiale moderne (termosistem exterior, termopane, lavabil, parchet triplustartificat, scari interioare din lemn de stejar, incalzire centrala, aer conditionat la mansarda).

Cazarea este asigurata in 4 camere duble personalizate dotate cu bai proprii, apa calda peramanenta, incalzire centrala, terase, televizor, frigider, mobilier, covoare, perdele si lavabile asortate in nuante ale aceleiasi culori (camera albastra, portocalie, crem si verde).

De asemenea pentru doua familii de prieteni sau o familie cu doi copii mari va oferim la etajul I, o suita (2 camere deservite de o baie) cu aceleasi conditii foarte bune.

La parterul vilei va oferim acces la o bucatarie complet utilata pentru prepararea unor gustari sau feluri de mancare ce se prepara rapid si o sufragerie pentru 12 persoane.

In fata vilei se afla un mic parc cu foisor, gratar si mobilier de gradina iluminat cu lampadare unde se pot petrece in mod placut lungile seri de vara.

In partea din spate a proprietatii se afla un foisor suspendat in jurul unui nuc cu o masa de 12 persoane, totul fiind inconjurat de padure.

Vila Madalina
Pensiunea Mirela

Preturi camere

Camera dubla cu baie comuna: 70ron/noapte
Camera dubla cu baie proprie: 80ron/noapte

Galerie Foto

Localizare pe harta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code